18/05/2019 – Speellijst 2019-2020 online
De speellijst voor komend seizoen staat online! Ik tour komend jaar met twee voorstellingen: mijn cabaretprogramma “Vlees, vis, wal en schip” en met improvisatieduo Beperkt Houdbaar. Check de data hier!

17/03/2019 – Nógmaals Nederlands Kampioen Improvisatietheater
Ongelofelijk… We zijn met Flunknarf voor de tweede keer op rij Nederlands Kampioen Improvisatietheater geworden! In de finale wonnen we van De Meneertjes uit Den Haag. De wisselbeker gaat weer mee naar Utrecht!

13/03/2018 – Nederlands Kampioen Improvisatietheater
Samen met mijn collega’s van Flunknarf heb ik afgelopen weekend het Nederlands Theatersport Toernooi gewonnen! 45 teams deden mee aan dit “NK Improvisatietheater” in Het Huis in Utrecht, en na een zinderende finale wonnen wij van het team KaasWol. Flunknarf is elke vierde vrijdag van de maand te zien bij het Comedyhuis in Utrecht!

19/12/2017 – Aangesloten bij Bos Theaterproducties
Heerlijk nieuws op de rand van 2017. Ik heb mij aangesloten bij het geweldige impresariaat Bos Theaterproducties! We gaan samen werken richting mijn eerste avondvullende cabaretprogramma in seizoen ’19-’20. Ter voorbereiding ga ik komend seizoen een dubbelprogramma spelen met… Beperkt Houdbaar! Inderdaad, mijn eigenste improvisatieduo samen met Stefan Hendrikx. Aantal klappen: één, aantal vliegen: twee. Meer info hier!

26/11/2017 – Finaleplek en persoonlijkheidsprijs Cameretten
In een uitverkocht Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam mocht ik gisteravond de finale spelen van cabaretfestival Cameretten, en als klap op de vuurpijl ook nog eens de persoonlijkheidsprijs in ontvangst nemen! Samen met winnares Janneke de Bijl en mede-finalist Mark Waumans gaan we op tour langs 53 theaters in Nederland, de speeldata staan hier.

30/10/2016 – Winnaar publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival
Hoepla: ik won in de prachtige Stadsschouwburg Groningen de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival! De juryprijs ging zeer verdiend naar Selma Visscher. Samen met medefinalist en Persoonlijkheidsprijswinnaar Benjamin van der Velden gaan we van januari tot april 2017 op finalistentournee: check de speeldata hier!

03/06/2016Winst op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival
Whajoo, ik heb het Amsterdams Studenten Cabaret Festival gewonnen! In een uitverkocht DeLaMar mocht ik zowel de jury- als de publieksprijs in ontvangst nemen. Ik ben superdankbaar voor deze steun in de rug! Check een reportage van de finale hier.

10/12/2015Getekend bij HKTheater
Taking over the world, één huiskamer per keer. Ik heb getekend bij HKTheater: een boekingsbureau speciaal voor huiskameroptredens. Een intiem optreden bij jou thuis? (Nee, niet zó intiem. Viespeuken.) Neem contact op met HKTheater!

01/10/2015Vanaf heden columnist voor NPO Radio 1
Niet gehinderd door enige ervaring met het schrijven over actualiteiten ben ik vanaf heden columnist voor het BNN/VARA-programma Druktemakers. Met zeer wisselende regelmaat is in de zaterdagnacht drie minuten lang mijn zoetgevooisde stem over de ether te horen over alles waar ik mij al dan niet druk om maak. Terug te luisteren via de site van Radio 1 of via mijn Soundcloud.

24/09/2015 – Flunknarf huisgezelschap Theater aan de Parade
“Mijn” improvisatiegroep Flunknarf is in seizoen 2015/2016 huisgezelschap van de Bossche stadsschouwburg Theater aan de Parade! Maar liefst elf keer spelen wij in de Pleinzaal een voorstelling met geïmproviseerde sketches, verhalen en liedjes. Speeldata checken en kaarten kopen kan via Theater aan de Parade.

28/06/2015Afgestudeerd!
Ik ben gisteravond afgestudeerd aan de Koningstheateracademie! In een (tweemaal!) uitverkochte Verkadefabriek speelde ik mijn voorstelling “Vlees, vis, wal en schip”, en het jurycommentaar deed mij een beetje blozen. “Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia.” Nou, hallo!

17/04/2015 – Beperkt Houdbaar wint het Amsterdams Studenten Festival
Hoera! Beperkt Houdbaar heeft in CREA Amsterdam het Amsterdams Studenten Festival gewonnen! Na een bizar improvisatieverhaal over een analfabetische racecoureur en een verwoed spaarster van AH-moestuintjes stemde het publiek massaal op ons, waardoor wij er vandoor gingen met een zak nieuwe gigs en een kek beeldje. Like!